Cluj-Napoca, gazduieste din nou in data de 18 octombrie 2018, de la ora 17, la Hotel Platinia, Travel Smart Forum cel mai nou eveniment destinat pasionatiilor de calatorii.

„Daca anul trecut am fost purtati prin era digitala si am explorat viata de nomad digital, anul acesta Travel Smart Forum ne ajuta sa ne imbogatim propriul Travel Bucket List cu cele mai frumoase experiente de calatorie dar si cu locatii autentice”, au declarat organizatorii evenimentului.

Evenimentul organizat de Nish Travel & Events in colaborare cu Cluster Turism Transilvania va aduce in prim plan povestile unora dintre cei care au cele mai impresionante Travel Bucket Lists, dar si care, inainte de orice, au trait experiente care te vor ajuta si pe tine sa inveti sa calatoresti smart.

Travel Smart Forum 2018 abordeaza ca teme prinicpale:

 • Experiente unice in jurul lumii
 • De profesie calator
 • Experiente autentice in Romania
 • Calatorii tematice

Printre speakeri invitati la Travel Smart Forum 2018 se numara:

 • Anda si Ionut de la travelship.ro, doi oameni simpli, cu joburi normale, care in timpul liber sunt 100% furati de gandul de a calatori prin lume.
 • Ahmet Öçal, care este mai mult mai mult decat un ghid de turism, mai mult decat un profesionist, este omul cu experientele. Alaturi de el vom descoperi unicitatea si autenticul Cappadociei, un adevarat taram de basm.
 • Traian Almasan , manager City Tours and Events, care ne va purta printr-o Romanie autentica, plina de experiente demne sa-ti imbogateasca Travel Bucket List-ul.
 • Catalin Stanciulescu de la BackPackYourLife, care va intra in direct din Brazilia, pentru a ne povesti ce inseamna pentru el meseria de calator.
 • Raj Mahadevan, vine tocmai din Mexic pentru a ne va vorbi despre ecoturism, si despre cum am putea avea experiente de calatorie in armonie cu natura si cu energia regenerabila.
 • Dafina Suciu, Director de Marketing Hotel Platinia & Platinia Shopping Center, ne va arata cum putem sa transformam o simpla sedere la hotel intr-o adevarata experienta remarcabila.
 • Tara Calatei ne va fi prezentata de Razvan Alistar, prezentator si voice over Descopera Tara Calatei.
 • Un alt fel de turism, enoturismul, va fi prezentat de catre Ioana Bidian Micu, manager ArtVinium si Project Manager WineUp Fair in Transylvania.

„In privinta calatoriilor, nimic nu trebuie sa fie compromis sau uitat. Astfel, vrem sa fim numitorul comun intre cei care cauta vacantele perfecte si cei care ofera cele mai bune servicii. Scopul nostru este de a construi si de a creste o comunitate unita prin pasiunea pentru calatorii”, au mai spus organizatorii.

 

You can start now your great Travel Bucket List Experiences!

 

Inscrierilele se fac pe  http://travelsmartforum.com/register/ , participarea este conditionata de confirmarea primita pe email.

 

Organizatori: Nish Travel & Events in colaborare cu Cluster Turism Transilvania

Partener principal: Wens Travel, Consiliul Judetean Maramures

Partener comunicare: Kunden Media

Sustinatori: Hotel Platinia, Mionetto Romania, Mihai Giurgiu Graphic Design

Parteneri media: All About Jobus, Impresiidincalatorii.ro, Cluj.com, Cluj Manifest, Cluju.ro, Turism Market, Cluj24h.ro,  Fashion8.ro, I like Cluj, Lipa-Lipa.ro, Media Dome, Traveller Magazin, Info Travel Romania, Transilvania Reporter, Pagina de Lifestyle, Pagina de Transilvania, Clujul de Buzunar, Mujer,  Travel to the Moon, Teola Blog.

Travel_smart_forum

 

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!