Simona Balea

Buna,
Eu sunt Simona, o persoana innebunita dupa calatorii si voie buna. Sunt o optimista incurabila si imi place (e putin spus) sa descopar locuri noi cu oameni interesanti, stiluri de viata si credinte diferite.
Cel mai mult imi doresc sa ajung peste tot in lume, sa explorez cat mai mult si sa impartasesc si altora din experienta mea.In ceea ce priveste pregatirea si experienta in domeniul turistic, am absolvit Facultatea de Geografie, UBB, Specializarea Geografia turismului, la Cluj-Napoca, a urmat masteratul tot in domeniul turistic (Amenajare si dezvoltare turistica) iar in prezent sunt doctoranda tot la Facultatea de Geografie si pregatesc o teza de doctorat in domeniul turistic.
Am beneficiat de doua programe de pregatire practica in domeniul hotelier, fiecare cu o durata de 3 luni de zile, unul in Ibiza, Spania si celalalt in Cipru. Aceste doua experiente nu doar ca mi-au schimbat viata dar m-am schimbat si eu ca persoana, dovedindu-se a fi pretioase atat pentru dezvoltarea profesionala dar si personala. Am cunoscut oameni si locuri care mi-au ramas in inima si unde m-as intoarce mereu cu drag.
Dar mai sunt atat de multe destinatii unde imi doresc sa ajung incat daca ar fi sa realizez un top al acestora, mi-ar fi foarte greu sa aleg, stiu doar ca o sa ajung sa calatoresc prin lume. Si ce apreciez  mult pe langa calatorii sunt oamenii frumosi, plini de viata, zambitori, optimisti, oameni care realizeaza ceva in viata, fac diferenta prin atitudinea si actiunile lor. Incer sa am mereu in preajma astfel de oameni de la care am ce invata si care imi transmit din energia lor pozitiva, iar la randul meu va recomand si voua sa faceti acelasi lucru.
La fel de frumoasa este si echipa alaturi de care am inceput acest proiect si care se numeste Impresii din Calatorii, iar impreuna ne dorim sa va impartasim din experientele noastre, sa realizam multe proiecte interesante in care sa va implicam si pe voi, sa ne povestiti si voi impresiile voastre, sa invatam si sa experimentam impreuna.
Pe mine ma mai puteti intalni ca autoare si pe Turism Market, un blog dedicat specialistilor din turism dar si celor interesati de acest subiect.
Sfatul meu pentru voi este sa cunoasteti cat mai mult, sa va bucurati de calatoriile pe care le faceti, sa nu fiti doar simpli turisti ci sa va luati timp sa descoperiti lucrurile care fac viata mai interesanta si ii dau gust, sa va imprieteniti cu localnici si sa aflati cat mai multe despre modul lor de viata, gastronomie si traditii, sa profitati de fiecare clipa.
Calatorind ne descoperim pe noi insine!

Pin It on Pinterest